Рятувальники, поліція, прикордонники та інші служби влаштували просто неба свято для дітей (фоторепортаж)

IMG_0126

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, Головне управління Національної поліції у Львівській області у партнерстві з департаментом соціального захисту населення організували святковий захід.

На площі перед Львівським національним університетом ім. І. Франка розгорнули 11 «зон активності». Кожна зона тематична: виставка службового автотранспорту, презентація спецтехніки, екіпірування, цікаві майстер-класи.

У кожній зоні активності дітлахи та їхні батьки можуть ознайомитися з діяльністю різних підрозділів поліції та спробувати себе в ролі поліцейського, роздивитися спорядження, спецзасоби, посидіти у службовому автотранспорті, випробувати себе в різних завданнях, конкурсах та експериментах.

Наприклад, у локації підрозділів поліції особливого  призначення можна навчитися прийомам самооборони та отримати значок «Кращий боєць», у локації кінологів – познайомитися із службовими собаками. Крім того, діти можуть побачити, як працюють спеціалісти-вибухотехніки під час знешкодження вибухівки.

Також програма свята передбачає проведення  виставки сучасної пожежно-рятувальної техніки і обладнання. Малюки зможуть спробувати виконати фізичні вправи на спеціальній дитячій біговій доріжці та позмагатись за звання «Найсильніший юний рятувальник».

Впродовж дня для дітей та дорослих працюватимуть майданчики, на яких можна буде ознайомитися з професією рятувальника, ліквідувати умовну пожежу та відчути себе в ролі справжнього вогнеборця.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: