Водій Volkswagen спричинив ДТП і втік з місця події (фото)

дтп львівщина
Фото ілюстративне

Уночі на п’ятницю, 11 червня, на вул. Липинського у Львові воді Volkswagen Golf виїхав на зустрічну смугу та спричинив ДТП з Volkswagen Passat, а потім втік з місця події, залишивши свій розбитий автомобіль. В аварії постраждали двоє людей.

Про це повідомляє ГУНП у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Golf виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Volkswagen Passat, яким керував 48-річний мешканець Львівського району. Від удару автомобілі отримали серйозні пошкодження, Volkswagen Golf перекинувся на дах, а його водій з місця події втік. На момент прибуття слідчих його на місці події не виявилося. Його зараз розшукують.

За даними очевидців, водій Volkswagen Golf був у стані сильного сп'яніння. Одразу після ДТП він танцював на своєму перевернутому автомобілі та показував нецензурні жерсти.

У ДТП постраждали водій Volkswagen Passat та його пасажир – львів’янини віком 27 років. Їх з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню.

За фактом ДТП поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Винуватцю загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: