Через свято львівські центри вакцинації у неділю не працюватимуть

Doctor does an injection patient on blue background. Coronavirus protection. Healthcare and medical concept
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Центри вакцинації населення від коронавірусу у Львівській області на цих вихідних працюватимуть лише у суботу та понеділок, 19-21 червня.

Загалом в області працюватиме шість центрів, де можна зробити Covid-щеплення, повідомив директор департамент охорони здоров’я Орест Чемерис.

За його словами, у неділю, 20 червня, центри вакцинації не функціонуватимуть, оскільки в цей день в Україні відзначають День медичного працівника, а також День Святої Трійці.

«Ми зараз опрацьовуємо графіки роботи центрів вакцинації. Говоримо про те, що їх робота має здійснюватися у суботу, а також у понеділок. У неділю ми не виключаємо, що вони не працюватимуть. Це є день медично працівника, а також День Трійці», – каже Орест Чемерис.

19 та 21 червня у Львові працюватиме лише один Центр вакцинації, на Сихові у Центрі Довженка. На стадіоні «Арена Львів» та у ТРЦ «Форум Львів» цими вихідними вакцинацію не проводитимуть.

Загалом у Львівській області буде функціонувати 6 центрів вакцинації: у Львові, Дрогобичі, Трускавці, Стрию, Червонограді та Новояворівську.

Так, у Львові щеплення можна зробити у Центрі Довженка з 10.00 год. до 15.00 год.

У місті Дрогобич вакцинацію проводитимуть у Дрогобицькому районному народному домі з 09.00 год. до 17.00 год.

Трускавчани щеплення зможуть зробити у поліклінічному відділенні Трускавецької міської лікарні з 09.00 год. до 15.00 год.

У Стрию щеплення проводитимуть з 10.00 год. до 16.00 год. у Стрийській школі №5 ім. В.Стасюка.

Також з 08.30 год. до 15.00 год. проводитимуть вакцинацію у Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Червоноград.

Крім цього у місті Новояворівськ з 10:00 год. до 15:00 год. проводитимуть Covid-вакцинацію палаці культури «Кристал».

У всіх Центрах вакцинації на Львівщині щеплення робитимуть вакциною китайською вакциною CoronaVac.

«Усі три види вакцин на Львівщині є в достатній кількості. Всі вони схвалені ВООЗ і є абсолютно безпечними. Якщо навіть вакцинована особа захворіє на коронавірус, то вона має перенести хворобу у легкій формі і точно не має порпати до реанімації у випадку госпіталізації», - запевнив Орест Чемерис.

За останню добу на Львівщині провакцинували 4049 осіб. Загалом, станом на сьогодні в області провакцинували уже 122 313 осіб (однією дозою – 107 340, двома дозами – 14 973). З них вакциною  «Covieshield»  отримали – 38 403 особи, «Astra Zeneca» - 31 100, «Coronavac» - 36 840, «Pfizer» - 15 970 осіб. Львівщина перемістилася на четвертое місці за темпами вакцинації в Україні після міста Києва, Дніпропетровської та Київської областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: