Четверо львів'ян влаштували бійку в місцевому кіоску, постраждало двоє чоловіків (фото)

6f4d7859-026c-41e2-9cef-fc23e7c7b303
Фото: патрульна поліція Львівщини

У Львові затримали чотирьох юнаків, які сьогодні вночі побили іноземців: двох чоловіків шпиталізували, а у одного із потерпілих діагностували перелом руки.

Про це розповіли в пресслужбі патрульної поліції області.

«Сьогодні, близько 1-ї години ночі на перетині площі Князя Осмомисла та вулиці Старої до екіпажу патрульних 2 батальйону підбіг чоловік і повідомив, що в торговому закладі біля ринку невідомі вчиняють хуліганські дії і нанесли тілесні ушкодження іноземцям», - ідеться в повідомленні.

Негайно відреагувавши на звернення, патрульні вирушили до згаданого місця. Порушники саме дебоширили в кіоску. Вгледівши поліцейських, вони кинулися на втьоки.

«Інспектори наздогнали двох, ще двоє повернулися на місце події самостійно. Там вони продовжили вчиняти конфлікт і провокувати бійку. Усіх осіб затримали. Ними виявилися 18-річний та троє 21-річних львів'ян. Їх супроводили у відділ поліції для встановлення обставин. До лікарні шпиталізували двох іноземців. В одного з них окрім забоїв на обличчі, діагностували перелом правої руки», - розповіли у патрульній поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: