Не просто чотири стіни, але й тераси та озеленені дворики: «Нова Оселя» розповіла про ЖК на Кульпарківській

e6648958-30ae-4d57-9923-d043b3a030a3

Компанія «Нова Оселя» розповіла про філософію житлового комплексу Safe Town, який розташований на перетині вулиць Садової та Кульпарківської.

«Ми побачили, що комплексна забудова приваблива для сучасних львів’ян. При розробці комплексу ми прагнули підкреслити філософію «Живи. Працюй. Відпочивай». Коли на будівельний ринок вплинула пандемія, стало зрозуміло, що компанія рухається у потрібному напрямку, створюючи осередок, де вся інфраструктура сконцентрована в одному місці”, — розповідає співвласник компанії «Нова Оселя» Тарас Дідик.

Житловий комплекс Safe Town матиме два типи комерційних площ: вбудовані приміщення на перших поверхах і торгово-офісні будівлі. Тут передбачена розвинута внутрішня інфраструктура, серед якої мешканцям ЖК будуть доступні кав’ярні, аптека, амбулаторія і приватний дитячий садочок. В окремій споруді заплановані приміщення під мережеві заклади, банк та спортзал. Офісні приміщення займуть три поверхи будівлі: представники компанії «Нова Оселя» зазначають, що орендарям цих приміщень будуть доступні простір для роботи та оглядова тераса на даху для проведення подій, виставок та конференцій.

«Ми спостерігаємо, що на львівському ринку нерухомості, відбуваються зміни. Люди зрозуміли, наскільки важливий особистий простір: це не просто чотири стіни, але й тераси, відкриті лоджії, дворики з озелененням, дитячими та спортивними майданчиками. Отже, ми бачимо, що люди хочуть вийти у двір та провести там час з комфортом, затишком та спокоєм, а не зіштовхнутися з припаркованими повсюди автівками», – зазначає співвласник компанії «Нова Оселя» Назарій Бербека.

Саме тому на території житлового комплексу Safe Town передбачені підземний та гостьовий паркінги зі станціями підзарядки для електромобілів, а також закриті в’їзди у внутрішні двори.

 

Довідка

Компанія “Нова Оселя” (ТЗОВ “Бізнес-Вектор ДК”) — будівельна компанія, яка працює на ринку з 2005 року. Станом на осінь 2021 року компанія має 16 зданих об’єктів (з 2010 року), 6 у процесі будівництва та 1 об’єкт заміського типу.

Компанія орієнтується на прогресивні засади будівництва та застосування інноваційних технологій.

Компанія “Нова Оселя” активно інвестує у повний виробничо-комерційний цикл: від пошуку та генерації ідей, розробки власних проєктів — до здачі готових об’єктів “під ключ”.

* Новини компаній

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: