У Львові створили парк пам'яті, присвячений загиблим героям (фото)

1_1U5A9606
Фото: Роман Балук

До Дня захисників та захисниць у Львові створили Парк пам’яті, висадивши 96 іменних дерев, присвячених загиблим у зоні АТО/ООС Героям.

Символічно, дерева спільно із родинами Героїв висаджували вздовж дороги, що з’єднує Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні та Високий Замок. Зокрема, висадили яблуні, груші та інші квітучі дерева, пишуть у міськраді.

Локацію для створення Парку пам’яті та висадки іменних дерев обрали спільно із родинами полеглих бійців.

 

Кожна родина обирала собі дерево, яке змогла ознакувати іменем загиблого батька, чоловіка чи сина.

В управлінні екології та природних ресурсів зазначають, що для висадки підібрали саджанці квітучих дерев – яблуні, груші.

«Кожен може підійти та обрати собі близьке до серця дерево. Тут є різні види, але переважно це є квітучі дерева, які мають невеличкі плоди на осінь. Зокрема, у нас тут є райські яблуні, груші, ірги, горобини, глоди. Всі дерева ми садимо з опорами. Із посадкою усім допомагають працівники ЛКП «Зелений Львів».

Ми зробили все можливе для того, аби у цьому місці дерева росли дуже добре. Це є чудова локація, тому що це колишній монастирський сад. Тут завжди були фруктові дерева», - акцентувала керівниця управління екології та природних ресурсів Олександра Сладкова.

Усі фото Романа Балука

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: