У Львові попрощалися зі загиблим у Луганському аеропорту десантником (фото)

269606554_1278284249343311_4756180715906305916_n

У Львові попрощалися із військовослужбовцем 80-ї окремої десантно-штурмової бригади – молодшим сержантом Русланом Янковським, який загинув в серпні 2014 року під час оборони Луганського аеропорту.

Про це повідомляється на сторінці 80-ї ОДШБр.

«Оборона Луганського аеропорту – героїчна і в той же час трагічна сторінка історії нашої бригади. Адже, ми втратили велику кількість професійних, патріотично налаштованих, молодих і в той же час досвідчених десантників. Одним із них був молодший сержант Янковський Руслан», – йдеться у повідомленні.

З 2007 по 2008 роки Руслан проходив строкову службу в складі бригади, а з 2013 року проходив військову службу за контрактом на посаді командира відділення взводу протитанкових керованих ракет батареї протитанкових керованих ракет.
Справжній патріот, українець та чоловік.

У 2014 році, без сумніву, вирушив на підкріплення до побратимів в Луганський аеропорт, розуміючи всі ризики та небезпеку. Нажаль, це було останнє бойове завдання молодшого сержанта Янковського, який до останнього подиху стояв за краще майбутнє України, в яке вірив.

«Його ім'я не буде забуте ніколи, адже не існує більшої жертви понад ту, щоб віддати своє життя за Батьківщину.

Особовий склад бригади схиляє голови перед мужністю, проявленою справжнім десантником України – Янковським Русланом Віталійовичем. Висловлюємо щирі співчуття близьким та рідним», – написали у бригаді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: