Як Петра Порошенка зустрічали в аеропорту «Жуляни» (фото)

271918532_4705260166228426_1290096937868682261_n
Фото: Fb Ірини Геращенко

Сьогодні до Києва прибув Петро Порошенко. Літак, на борту якого знаходився п’ятий президент, приземлився в аеропорту «Жуляни».

Напередодні до летовища почали з’їжджатися прихильники та однопартійці лідера опозиції.

Фото: Fb Ірини Геращенко

Після прибуття Петра Порошенка, під час проходження ним митного контролю, у політика намагалися забрати закордонний паспорт. Також в аеропорт прибули співробітники ДБР. Вони хотіли вручити процесуальні документи. Виникла штовханина і закордонний паспорт Порошенкові таки повернули.

Біля летовища зібралися тисячі людей з плакати з різних регіонів України. Також надходила інформація про спроби зупинити автобуси, які прямували на зустріч з опозиційним лідером.

Фото: Fb Ірини Геращенко

Нагадаємо, Петрові Порошенку підписали підозру в держзраді та сприянні тероризму в рамках розслідування справи про незаконне постачання вугілля з окупованих територій. Підозрюваним у цій справі також є нардеп і кум Путіна Віктор Медведчук.

Фото з Fb Петра Порошенка.

Раніше Порошенка викликали на допит, але він заявив, що перебуває за кордоном і повернеться в Україну в січні. Згодом стало відомо, що п'ятий президент прилетить 17 січня.

Державне бюро розслідувань заявило, що Порошенко вирішив вилетіти за кордон тоді, коли з’явилася інформація про підготовку йому підозри в держзраді.

Читайте також: Зі щитом чи на щиті: чим може обернутися повернення до України Петра Порошенка

Офіс Генпрокурора погодив клопотання про обрання запобіжного заходу експрезиденту Петру Порошенку у вигляді арешту з можливістю внесення застави у розмірі мільярд гривень.

Напередодні Печерський районний суд Києва арештував все майно Порошенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: