Унаслідок пожежі у будинку в Самборі в реанімації опинився 68-річний власник (фото)

272190365_4803104649770997_3102103482701247325_n

Серед ночі на Водохреща у Самборі сталася пожежа у приватному будинку. Рятувальникам вдалось витягнути із помешкання 68-річного чоловіка. Його у тяжкому стані ушпиталили до районної лікарні.

Про це розповіли у ДСНС у Львівській області.

Займання виникло близько другої ночі у середу, 19 січня у двоповерхівці на вулиці Коцюбинського у Самборі. Пожежа, за даними рятувальників, сталась на другому поверсі. Вогонь швидко розповсюджувався по перекриттю між другим поверхом та дахом та вже перекинувся на перший поверх

«Під час проведення робіт з розвідки місця пожежі, на другому поверсі будинку було виявлено чоловіка, який самостійно не міг покинути палаючий будинок. Аби врятувати чоловіка, було прийнято рішення по висувній драбині спустити його на землю де передали медикам. Потерпілим виявився власник будинку, чоловік 1953 року народження, якого медики, після огляду, із симптомами опіки верхніх дихальних шляхів у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення Самбірської районної лікарні», - йдеться в повідомленні.

Вогнеборцям повідомили: у будинку може бути жінка, та рятувальники її не знайшли.

Пожежу локалізували о 03.48 годині ночі, а о пів на п'яту вдосвіта повністю загасили.

Вогонь знищив дах будинку по всій площі, перекриття між другим поверхом та горищем, пошкодив стіни на площі, перекриття між першим та другим поверхом на площі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: