Порошенко на Різдво відвідав родину бійця АТО на Франківщині (фото)

У Богородчанах Івано-Франківської області Президент України Петро Порошенко разом з дружиною відвідали родину учасника антитерористичної операції старшого сержанта Миколи Лозяка

Про це повідомляє прес-служба глави держави, передає Еспресо.TV.

Зокрема, президент подякував учаснику АТО та його родині за мужність, проявлену під час захисту країни, і привітав з Різдвом Христовим та новорічними святами. "Такими, як Ви, пишається Український народ, пишаюся і я, як Президент", – сказав Петро Порошенко.

Відзначивши неймовірно високу ціну, яку Україна заплатила за свою незалежність, Порошенко сказав: "Як віруюча людина, вірю, що Бог принесе мир і перемогу".

Глава держави наголосив на важливості підтримки воїна з боку родини, дружини. "Можна перемагати, коли є такі дружини", – сказав він, звертаючись до дружини воїна Оксани.

Окрім того, як зазначили у прес-службі, президент вручив подарунки на згадку про зустріч.

Довідково: Микола Лозяк – начальник радіостанції взводу зв’язку, старший сержант. Був призваний із запасу на військову службу 12 травня минулого року. 27 липня під час виконання бойового завдання поблизу Амвросіївки Донецької області попав під мінометний обстріл та отримав вогнепальне осколкове поранення ніг. Бійцю надано третю групу інвалідності з причини поранення, пов’язаного з виконанням військових обов’язків. Одружений. Має дружину Оксану та двох синів – Івана і Андрія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: