За день терористи 37 разів обстріляли позиції українських військових, - штаб АТО

Впродовж дня незаконні збройні формування 37 разів обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомили у прес-центрі АТО, передає Еспресо.TV.

"Терористи продовжують активно застосовувати реактивні системи залпового вогню, як по позиціях наших сил так і по прифронтових населених пунктах. Так, з "Градів" бойовики накрили Щастя, Трьохізбенку й Кримське на Луганщині, а по Миколаївці Донецької області вони стріляли з мінометів, артилерії та протитанкових керованих ракет", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, за інформацією штабу АТО, не менш напружено сьогодні й на Дебальцівському напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арабський шейх відпустив українця-охоронця воювати в АТО

"Опівдні поблизу Орлово-Іванівки відбулось бойове зіткнення. Бойовики пішли у наступ за підтримки мінометів та танків. Наші воїни атаки бандформувань успішно відбили, завдавши їм втрат", - додали у прес-центрі.

Нагадаємо, вчора терористи 44 рази обстріляли позиції сил АТО. Найзапекліші обстріли відбувалися по позиціях українських військовослужбовців в районі нового терміналу.  "Кіборги" не здали жодної підконтрольної їм частини аеропорту, однак російські ЗМІ з посиланням на терористів вже поширюють інформацію про те, що терористи захопили обидва термінали аеропорту Донецька.

Сьогодні у штабі антитерористичної операції ще раз підтвердили, щоновий термінал Донецького аеропорту знаходиться під контролем українських вояків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: