ПАТ «Львівелектромаш» заявив про рейдерську атаку (відео)

У Львові діє рейдерська мафія. Трудовий колектив ПАТ «Львівелектромаш» заявляє про рейдерську атаку на підприємство – єдине із подібних в Україні. Люди переконують: мафія із колишніх адвокатів підприємства за допомогою екс-податківців та чинних суддів намагається знищити трудовий колектив із середнім стажем колективу близько 35 років.

Про це йшлось сьогодні, 21 січня, під час прес-конференції на тему у Львівському прес-клубі, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Учасники прес-конференції детально розповіли про схеми, за допомогою яких судді забирають ПАТ «Львівелектромаш» у трудового колективу.

Загалом же йдеться про 10 га землі у Львові, а також про 25 тисяч кв метрів складів та 10 тис км м адміністративного корпусу. Усе це належить трудовому колективу.

Голова правління ПАТ «Львівелектромаш» Євгенія Чаус розповідає, що рішенням суду 30 грудня повністю було змінено керівництво на підприємстві, акції якого попередньо вивели у офшори. Також набрані нові люди в спостережну раду, в правління, обрано нового голову правління. Перед цим на 26 грудня було скликано фіктивні збори трудового колективу, які, звісно, не відбулись, а їх результат був сфальсифікованим.

За допомогою попереднього керівництва області, підприємство свого часу було внесено у перелік таких, які підпадають під рейдерське захоплення.

«Зараз ми не хочемо, щоб нас чекала доля Львівського автобусного заводу чи інших підприємств, які уже знищені у Львові. Трудовий колектив готовий до спротиву: ми готові заблокувати обласну державну адміністрацію та органи місцевого самоврядування міста Львова, адже іншого виходу у нас немає. Готові також їхати і у Київ, якщо буде потреба», - наголошує заступник голови правління Віра Ожибко.

Також Євгенія Чаус звинувачує нове керівництво підприємства в підроблені документів та печаток. Тому що, за її словами, оригінальна печатка є на підприємстві, а нове керівництво використовує зовсім іншу, не схожу на оригінальну.

Тудовий колектив не буде здаватися і не пускає на територію підприємства новообране керівництво.

А як завинив у цій ситуації суддя? За словами працівників підприємства, вони звернулися з колективною заявою про вчинення злочину - незаконне заволодіння їхніми акціями. Спочатку суддя наклав арешти на рахунки підприємства.

А напередодні Нового року скасував свою ж ухвалу. Завдяки цьому особи, яких працівники підприємства називають рейдерами, змогли внести відомості до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про зміни виконавчого органу ПАТ «Львівектромаш».

Деталі дивіться у відео Львівського прес-клубу

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: