Ми маємо підтримати найбільш незахищені верстви населення, - Розенко (відео)

Основна мета поїздок міністрів і народних депутатів у регіони є встановити взаємний контакт і почути пропозиції чи зауваження щодо перших кроків реформ з децентралізації, оптимізації податкової системи, легалізації заробітних плат в Україні. Про це повідомив 22 січня міністр соціальної політики Павло Розенко під час зустрічі з соцільми працівниками Львівської області.

Як зазначив міністр, незважаючи на непросту ситуацію в країні, на падіння економіки, на те, що значні кошти ідуть на розвиток збройних сил, ніхто не збирається складати руки.

“Ми поставили перед собою амбітні плани і нас підтримала Верховна Рада щодо підвищення соціальних стандартів з 1 грудня 2015 року на 13%. Однак за результатами економічно-соціальної ситуації в першому півріччі цього року ми хочемо повернутися до питання можливості проведення індексації соціальних виплат,”- повідомив П.Розенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РОЗЕНКО РОЗПОВІВ ПРО КІЛЬКІСТЬ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

В свою чергу, голова Львівської ОДА Олег Синютка підкреслив, що необхідно підтримати найбільш незахищених людей у цих важких умовах, в яких вони опинилися.

“Сьогодні той час, коли люди очікують від уряду та органів місцевого самоврядування рішучих і швидких змін. Тому що закостеніла система соціального захисту не відповідає тим потребам, яке вимагає суспільство. З одного боку ми маємо захистити тих, які цього потребують, а з іншого для людей, які сьогодні маються достатньо статків, доходів, створити систему, коли вони за використання відповідних ресурсів сплачують податки і тим самим балансують систему”, - додав О. Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: