У Києві впав рейтинг партії Садового

Партія «Самопоміч» львівського мера Садового «пролетіла» на довиборах до Київської міської ради, які 25 січня проходили по виборчих округах № 57 та № 8.

Про це свідчать дані, оприлюднені Комітетом виборців України.

У 57-му виборчому окрузі впевнену перемогу здобув керівник Шевченківської «Свободи» Святослав Кутняк, за якого проголосували 28,22% виборців. Друге місце посів самовисуванець Дмитро Банас. Третє – Юрій Миколаєнко, який йшов як спільний кандидат від партії «УДАР» та «Блоку Петра Порошенка».

У виборчому окрузі №8 Дарницького району столиці переміг представник БПП Юрій Сулига. Друге місце посів самовисуванець Володимир Якимець. Третє місце зайняв «свободівець» Олександр Мирний, за якого проголосували 17,97% виборців.

Щодо «Самопомочі», то, набравши 26 жовтня минулого року на позачергових парламентських виборах у місті Києві 21,39% підтримки виборців, вже за три місяці партія Садового втратила довіру мешканців столиці, «проваливши» вибори 25 січня.

Причому, кандидатам Садового не допомогла навіть проведена у обох округах потужна інформаційна кампанія, на яку були кинуті усі медіа-ресурси львівського мера. Олеся Пинзеник, яка йшла від «Самопомочі» по окрузі №8, набрала 4,59%. А заступник генерального директора з юридичних питань і розвитку бізнесу ТОВ «Нобл ресоріз Україна», якого «Самопоміч» висувала під номером 7 на виборах до Київради 25 травня 2014 року, тепер у виборчому окрузі №57 набрав всього лиш 11,18%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: