Підняття тарифів на проїзд у Львові ініціюють лише агенти Кремля, - заява

Львівські перевізники – серед яких компанії «Успіх БМ» та «Фіакр Львів» - переконані, що нагнітання та публічне збурення будь-якої ситуації у такий надзвичайно складний як для кожного українця, так і для кожного львів’янина час, є нічим іншим, як підігруванням Кремлю та його параноїдальному кривавому очільнику. Листівки такого змісту сьогодні, 28 січня, можна побачити у маршрутках двох вищезгаданих компаній, йдеться у заяві перевізників «Успіх БМ» та «Фіакр Львів».

«Війна змінила життя кожного з нас. Важка фінансово-економічна ситуація спонукає багатьох згортати підприємницьку діяльність. Аби вижити, змушує підприємців піднімати ціни на послуги. Ми бачимо скільки вже коштують молоко, хліб, інші товари першої необхідності. Громадський транспорт у Львові – така ж послуга першої необхідності», - роз’яснюється у листівці.

Проте наголошується: «Ми – перевізники – фірми «Успіх БМ» та «Фіакр Львів», запевняємо, що найближчим часом підняття вартості проїзду у наших маршрутках не відбудеться».

Перевізники підкреслюють, що питання про підняття тарифу поширюється через Асоціацію львівських перевізників, до якої належать три міських АТП: АТП-1, АТП-14630, ТзОВ «Міра і К».

«Успіх БМ» та «Фіакр Львів» до неї не належать і застерігають: «Усі, хто поширює брехню про зростання вартості проїзду у наших маршрутках – провокатори та агенти Кремля».

«Садовий хоче відібрати наші маршрути і одноосібно через свої фірми перевозити пасажирів. Тому й придумує «страшилки» про те, що ми піднімемо ціни. Керівництво нам чітко сказало: цього не буде. – Розповідає водій маршруту № 53 пан Роман. – Тому вони й почали нагнітати ситуацію. А кому це ще може бути вигідно, окрім Путіна і Садового – я не знаю…».

Листівка _ фото

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: