Садовий не каже, чому забирає 53-й маршрут

Депутати Львівської міської ради закликали міську владу підписати з компанією-автоперевізником «Успіх БМ» «мирову угоду», зміст якої був погоджений ще наприкінці минулого року. Про це інформує кореспондент Львівського порталу із сесійної зали.

На початку пленарного засідання перед депутатським корпусом виступив директор підприємства «Успіх БМ» Юрій Мельник, який розповів, що мер міста Андрій Садовий попри публічні обіцянки підписати з його компанією «мирову угоду», насправді продовжив чинити тиск на неї, вимагаючи відмовитися не лише від 47-го, а й від 53-го маршруту.

«31 грудня о 20 годині після нашої особистої зустрічі був підписаний договір на 53-й маршрут із АТП-14630, хоча на це діяла судова заборона. Такі дії міської влади ми розцінюємо як тиск і нищення нашого бізнесу. Через це компанія «Успіх БМ» зазнає величезних збитків», - заявив Ю.Мельник.

Директор підприємства також зізнався, що А.Садовий настійливо радив перевізникам відмовитися від 53-го маршруту і висловив припущення, що «мирова угода» була лише окозамилюванням і, насправді, йти на компроміс з перевізниками ніхто не планував. «Ми вважаємо, що це путінські методи ведення переговорів. Віддайте 53-й маршрут, а потім ми будемо домовлятися», - процитував слова мера міста Ю.Мельник.

Такі слова Юрія Мельника викликали здивування в депутатському корпусі. Зокрема, депутат Роман Федишин, який працював у робочій групі і допомагав укладати «мирову угоду», сказав, що його «лякає те, що відбувається у міській раді». «Я бачу колосальну недовіру. Ми знайшли конструктивне рішення, але сьогодні дізнаємося, що у перевізників забирають ще й 53-й маршрут. Чому? Хто прийняв таке рішення? Ми ж разом потискали один одному руки…», - сказав Р.Федишин.

Депутат попросив міського голову пояснити, чому виникло питання з 53-м маршрутом, однак відповіді не отримав.

Розчарування від «зруйнованих домовленостей» висловив і депутат Валерій Веремчук. Він закликав Андрія Садового до справедливого рішення, нагадавши йому, що той почав втрачати довіру людей.

У підсумку, депутати закликали міського голову і представників компанії-автоперевізника повернутися до підписання «мирової угоди», зміст якої був погоджений ще наприкінці 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: