Садовий продовжує судову тяганину з приватними перевізниками

Юридичне управління Львівської міської ради подало касаційну скаргу на рішення Львівського Апеляційного адміністративного суду, яким визнано незаконними дії Департаменту житлового господарства та інфраструктури по односторонньому достроковому розірванню договорів з компанією «Успіх БМ». Про це повідомляє юрист компанії-перевізника Ірина Супрун.

За її словами, у своїй касаційній скарзі міська рада просить скасувати рішення апеляційної інстанції, і залишити рішення Галицького районного суду міста Львова в силі.

«Це ніщо інше, як спроба затягти ситуацію та «затягати» нас по судових інстанціях. Ми розцінюємо це як елемент психологічного тиску, аби врешті-решт ми пішли з ринку і гієни Садового забрали усі маршрути собі. Проте Андрій Іванович очевидно не знає, як багато може зробити для власного захисту громада Львова, якій не залишили вибору. Дуже не хотілося би, але міський голова змушує наших працівників змінити форму протесту», - роз’яснює директор ТзОВ «Успіх БМ» Юрій Мельник.

«Так, 29 січня 2015 року Вищим адміністративним судом України відкрито касаційне провадження у даній справі. Дивує напрочуд оперативне відкриття цього провадження Вищим адміністративним судом. Рішення Апеляційним судом винесено 22 січня, а на руки його представники ЛМР отримали його 27 січня, і уже 29 суд вирішив, що касаційна скарга Львівської міськради підлягає до розгляду», - обурюється пані Супрун.

За її словами, таке швидке прийняття касаційної скарги до розгляду у коридорах ЛМР певні особи пов’язують із політичним впливом «Самопомочі» на судову гілку влади та певним лобізмом у найбільших київських кабінетах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: