Тяжкопоранених полковника Загарію і комбата Вольського вивезли з території, окупованої сепаратистами, - МВС

МВС СВОЇХ НЕ КИДАЄ. ТЯЖКОПОРАНЕНИХ ПОЛКОВНИКА ЗАГАРІЮ І КОМБАТА ВОЛЬСЬКОГО БІЙЦІ СПЕЦБАТАЛЬЙОНУ МВС ВИВЕЗЛИ З ТЕРИТОРІЇ, ОКУПОВАНОЇ СЕПАРАТИСТАМИ

З третьої спроби бійці батальйону спеціального призначення МВС «Львів» зуміли вивезти поранених під селом Логвиново Донецької області начальника ГУМВС України у Львівській області Дмитра Загарію і командира батальйону спеціального призначення МВС «Львів» Ігоря Вольського. При вибуху загинув начальник УВБ на Львівській залізниці Дмитро Терновий.

Сьогодні близько 15-00, під селом Логвиново Донецької області (верхня частина «дебальцівського виступу») потрапила в засідку група офіцерів МВС на чолі з начальником ГУМВС України у Львівській області Дмитром Загарією і командиром батальйону спеціального призначення МВС «Львів» Ігорем Вольським.

Офіцери, які вижили, незважаючи на поранення – не здалися, прийняли бій.
В ході бою тяжкопоранені міліціонери по суті опинилися на території, контрольованій терористами, кілька годин тримали оборону і, в підсумку – зуміли з боєм прорватися товаришам з підрозділу, який вирушив назустріч на виручку.

Починаючи з 15-30, бійці спецбатальйону «Львів» та підрозділ Нацгвардії провели три бойових рейди для порятунку товаришів. Два перших рейди не дали результату.

З третьої спроби група з 8 бійців батальйону МВС особливого призначення «Львів» на чолі з командиром роти, за підтримки ЗСУ деблокували офіцерів.
У даний час поранені евакуйовані із зони АТО.

«Дякую офіцерам, бійцям ЗСУ та МВС за доблесть! Це повинно стати 500%-им правилом – своїх ніколи не кидати! Ніколи. Так створюються непереможні армії і згуртовані сили.

Нам не просто сьогодні, але так буде не завжди! І перемога буде за нами!», -- прокоментував Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, який сьогодні знаходиться в Маріуполі.

Прес-служба МВС України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: