Євросоюз схвалив українські біометричні паспорти

Посольства країн ЄС та дипломатичні установи інших держав надали позитивні відгуки щодо зразків українських біометричних паспортів.

Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ України.

"За результатом вивчення іноземними фахівцями з безпеки паспортних документів, надісланих МЗС України в дипломатичні установи іноземних держав, акредитованих в Україні, нових зразків українських біометричних паспортів міністерство вже отримало їх схвальні відгуки щодо високого ступеня захисту, дизайну, якості поліграфічних робіт і функціональності нових українських паспортів", — розповіли у відомстві.

У МЗС наголосили, що український біометричний паспорт за вищевказаними параметрами відповідає всім міжнародним стандартам і передовим технологіям у сфері виготовлення проїзних документів.

"Про це також свідчать висновки експертиз, які виробник бланків паспортів ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" отримало від лідера світових лабораторій з визначення якості захисту документів - німецького інституту FOGRA. Паспорт оцінений на дуже високому рівні", — зазначають у відомстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: