Районам Львівщини обіцяють рівномірний розподіл фінансування ремонту доріг

Михайло Задорожний хоче, щоб ремонти доріг на Львівщині завершили до 1 жовтня

«Ремонт доріг у всіх районах Львівщини фінансуватимуть більш-менш рівномірно», – про це журналістам повідомив голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Львівської облради Михайло Задорожний, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

За його словами, найбільш проблемні ділянки дороги визначатиме Служба автомобільних доріг. «Вимогою комісії буде наступне, – щоби під час фінансування не було перекосів. Більш-менш кожний район області фінансуватиметься рівномірно, можливо, це буде залежати від його величини. Втім, жоден район не залишиться без уваги», – наголосив Михайло Задорожний.

«Ми хочемо, щоб у 2015 році подання формували адміністрації, служба доріг, і, щоби вони взяли на себе відповідальність та контрольну функцію. Тому, комісія підтримає ті позиції, які подасть Служба доріг…», – розповів голова комісії.

Також він озвучив пропозицію – завершити фінансування доріг у Львівській області до 1 жовтня. «Хочемо підштовхнути Службу автодоріг, обласну та районні адміністрації, щоби вони до 1 жовтня зробили максимум доріг на понад 150 млн грн», – пояснив Михайло Задорожний.

Додамо, що на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли Програму фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: