У Львові відбулись перші загальні збори асоціації велосипедистів (відео)

У середу, 4 березня, у приміщенні Медіатеки на вул. Мулярській, 2а відбулися перші загальні збори львівської асоціації велосипедистів (ЛАВ).

Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

З презентаціями виступили:

- Анастасія Судковська (виконавчий директор ЛАВ) - розповіла про історію велоруху у Львові за останні 5 років та представила відповідальних за напрямки.

- Оксана Авраменко (голова ЛАВ) - окреслила велопроблеми у Львові на даний час, зокрема: паркування на ведоріжках/велосмугах, внесення змін до порядку евакуації із включенням до переліку вулиці Куліша, пропозиції змін до ДБН. Також декілька слів згадала про співпрацю з німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) та «Social Innovation Lab», яка є ініціативою Інституту міста. Наприкінці закликала долучатись до лав ЛАВу.

- Ростислав Васюта (відповідальний за напрямок "Велоінфаструктура та громадський контроль") - повідомив присутніх про попередні плани міста на 2015 рік щодо облаштування велодоріжок та завдання свого напрямку, такі як: обговорення проектів велодоріжок, контроль за їх будівництвом та велоінфраструктурою загалом, а також різного роду робота з порушниками ПДР.

- Орест Олеськів (відповідальний за напрямок "Велопромоція") - окреслив такі свої завдання: формування велокультури та промоція велосипеда, робота із ЗМІ та збір і розповсюдження інформації на велотематику, організація різноманітних акцій і заходів. Розповів про плановані акції на 2015 рік.

- Інна Бойко (відповідальна за напрямок "Сайт") - познайомила присутніх із сайтом асоціації lav.org.ua, показала існуючі розділи та анонсувала майбутні.

Наприкінці, виконавчий директор ЛАВ Анастасія Судковська взяла слово та окремо розказала про переваги вступу та отримання членської картки.

Під час презентацій та після їх завершення відбувалось обговорення, до якого активно долучались присутні в залі велосипедисти.

Повний відеозвіт з події можна переглянути за посиланням:

Відео: Васюта Ростислав

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: