АТП-1 може бути пов’язаним із родинним бізнесом "Самопомочі", - Веремчук

Голова депутатської групи «Народний Контроль», депутат Львівської міської ради, керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук у програмі «Діалоги» на FM «Галичина» обговорив підняття вартості проїзду у Львові. Зокрема, Валерій Веремчук зазначив, що хороша якісна робота перевізників, вільний доступ в Інтернеті до карти у якій зазначатиметься, де на рейсі знаходиться певна маршрутка, обмежена кількість пільговиків, запровадження електронного квитка – таки дасть можливість зменшити «удар» на підняття тарифів на перевезення. Валерій Веремчук певний, лише у процесі обговорення знайдеться компромісна ціна на проїзд.

Зазначимо, цьогоріч з бюджету міста у статутний фонд АТП-1 було виділено 3,5 млн. грн.

«Сьогодні, ми контролюватимемо кожну копійку, яка буде скерована в АТП-1, оскільки, у сесійному залі лунає інформація, що дане підприємство пов’язане з родинним бізнесом партії «Самопоміч» – розповів Валерій Веремчук.

Також під час програми Валерій Веремчук за акцентував, що на сьогодні у Львові немає легітимно призначеного жодного заступника міського голови. Тож, «робота міста є доволі неефективною».
«На сьогодні міський голова Львова дуже часто виїжджає у відрядження, позаяк, він є лідером партії «Самопоміч» тому за його відсутністю не відомо хто приймає важливі для міста рішення», – каже учасник програми.

Відтак, «Народний Контроль» звернувся до міського голови з проханням, щоби він подав на розгляд у сесійну залу свої кандидатури на керівні посади у столиці Галичини

Щодо будівництва помешкання для учасників АТО, депутат Львівської міської ради наголосив, що на сьогодні ділянка під будівництво по вулиці Під Голоском отримала всі документи і скоріш за все на наступному засіданні міської ради документи будуть затверджені. Крім ділянки, у бюджеті міста передбачено 5 млн. грн. для підведення комунікацій до даного об’єкту, а також для розробки проектно-кошторисної документації. Ба більше. У держаному бюджеті передбачено 300 млн. грн. на будівництво будинків для сімей АТО.

На завершенні програми Валерій Веремчук розповів, що 14 березня у Палаці Сапіги, що по вулиці Коперника, 40 А, відбудеться благодійний аукціон на якому будуть представлені роботи відомих львівських художників , а також певні трофеї з війни. Всі вилучені кошти будуть направленні на придбання реанімобілів для військових. Зазначимо, вартість однієї такої машини 3 тис. євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: