Флеш-моб пам'яті Андрія Кузьменка (відео)

Аби вшанувати пам'ять легендарного українського музиканта, у одному з ТРЦ Хмельницького відбувся флешмоб пам'яті Андрія Кузьменка. Муніципальний Академічний Камерний Хор виконав одну з пісень Кузьми "Мовчати".

Організатором акції виступив телеведучий Антон Довлатов. "Залишитися поза цією подією ми не могли, скоріше не мали права. Знаний в Україні та за її межами Хмельницький Академічний Муніципальний Камерний Хор, за традиціями флешмобів, неочікувано для перехожих, виконав пісню "Мовчати" з репертуару Андрія Кузьменка", - розповів про акцію Антон Довлатов. Виконання тривало близько 5 хвилин. Проте на адаптацію композиції до виконання хором, організацію і репетицію заходу учасники хору витратили майже місяць.

Організатор - телеведучий Антон Довлатов

Оператори: Олександр Горішевський, Іван Мовчан, Андрій Лазарук, Вікторія Залеська, Євгеній Кухар, Антон Довлатов, Олександр Крентовський, Нікіта Закриницький, Сергій Кріль, Богдана Кокайлович, Андрій Люховець, Павло Пундик, Юлія Верхняцька.

Монтаж: Олександр Крентовський

Аранжування для хору Станіслава Ярецького

Художній керівник та головний диригент Хмельницького академічного муніципального камерного хору, Заслужений діяч мистецтв України Ігор Цмур

Звукове забезпечення: Хмельницький міський будинок культури

ТРЦ "Оазис"

Хмельницька обласна телерадіокомпанія "Поділля-центр"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: