У Львові оскаржили рішення Садового щодо обмеження проїзду пільговиків

Сьогодні, 16 березня, до Львівської міської ради прийшли кілька десятків афганців із вимогою скасувати часові обмеження пільговиків у маршрутках. Про це з місця події повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Пікетники не вигукували ніяких гасел і не тримали в руках плакатів, лише гучно обурювалися з приводу часового обмеження проїзду.

«Ми тут, щоби відстоювати наші права, хочемо, щоби нам повернули пільги. Були в заступника Андрія Садового, щоби повернути наші права, тому що такі обмеження ввели незаконно. Вже подали на це в суд», – розповів у коментарі Дивись.Інфо заступник обласної Спілки ветеранів Афганістану Михайло Качмар.

Читайте також: У Львові пікетували управління транспорту

За його словами, є домовленість про те, що 19 березня о 16 год. афганці зустрінуться із представниками міської ради.

Нагадаємо, 10 березня виконавчий комітет Львівської міської ради обмежив час проїзду пільговиків у маршрутках міста Львова. Згідно із прийнятим рішенням пільговики можуть їздити безкоштовно лише з 10 до 16 години.

Сам Андрій Садовий рішення виконавчого комітету ЛМР так і не підписав, хоча у цей день перебував на роботі. Рішення завізувала виконувач обов’язки Львівського міського голови Марта Литвинюк

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: