У Львівській ОДА придумали ноу-хау із капелюхом

Сьогодні, 19 березня, у Львівській ОДА відбувся відбір претендентів на участь у обласному конкурсному комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування

Про це повідомив голова ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига, повідомляє прес-служба громадської організації

Відбір претендентів відбувся за принципом витягання папірчиків із капелюха. «+» означав, що громадська організація – претендент отримує можливість стати членом конкурсного комітету, а «мінус» - ні.

За підсумками такого «лохотрону» незалежна громадська організація «За якісний транспорт», яка уже більше року займається покращення якості перевезень у місті Львові, не змогла увійти у склад обласного конкурсного комітету.

ГО «За якісний транспорт» вважає такий принцип обрання складу обласного конкурсного комітету, запропонований Львівською ОДА, банальним цирком й небажанням реально працювати із громадськими активістами, які займаються цим профільним питанням.

У зв’язку із цим сьогодні о 14 годині на площі Митній (біля фонтану) голова ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига дасть вичерпні коментарі щодо цього питання. Обговоримо також рішення виконавчого комітету ЛМР щодо часового обмеження перевезення пільговиків у місті Львова, а також деякі питання щодо діяльності міського конкурсного комітету.

Запрошуємо представників засобів масової інформації

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: