Для вирішення проблем транспорту до Львова приїхали з підкомітету ВРУ (відео)

Сьогодні, 20 березня, у Львівській ОДА відбулось виїзне засідання підкомітету Верховної Ради України з питань транспорту, під час якого розглядалось питання про ситуацію із пасажирськими перевезеннями у місті Львові, повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Під час засідання учасники звернули особливу увагу, щодо пасажирських перевезень автомобільним транспортом загального користування. На їхню думку, зростання цін на паливо та неврегульованості співвідношення між об’ємом наданих безоплатних послуг пільговим категоріям громадян та компенсацією втрат автотранспортним підприємствам за ці послуги замовником особливо оголили ці проблеми, які нагромаджувалися роками і поставили галузь на межу існування.

Представники автотранспортних підприємств зазначили, що максимально дотримуються діючих графіків працюючи зі збитком, і лише за погодженням з замовником оптимізують роботу окремих маршрутів.

Після чого учасники розповіли про стратегічні завдання аби покращити транспортну інфраструктуру, зокрема про: оновлення діючого законодавства «Про автомобільний транспорт», кардинальну зміну політики ціноутворення на послуги пасажирського автомобільного транспорту, забезпечити проведення гнучкої тарифної політики для створення привабливості бізнесу, відміну ліцензування в галузі пасажирських перевезень автомобільним транспортом, відміну пільг і перехід на адресну грошову допомогу малозабезпеченим верстам населення України та необхідність прийняти урядові програми сприяння рухомого складу в сфері пасажирських перевезень автомобільним транспортом

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: