Аеропорт «Львів» відкриють для світових авіакомпаній (відео)

Члени Комітету Верховної Ради України з питань транспорту підтримали ініціативу Львівської ОДА щодо залучення ДП «Аеропорт Львів ім.Д.Галицького» до реалізації умов договору «Про спільний авіаційний простір» (Відкрите небо).

Про це  йшлося сьогодні, 20 березня, під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань транспорту, яке відбулося у Львові.

Залучення аеропорту «Львів» до проекту «Відкрите небо» дасть можливість здешевити вартість квитка на авіаперельоти та збільшити пасажиропотік, а також  позитивно вплине на розвиток Львівського аеропорту.

Варто зазначити, що на сьогодні Міжнародний аеропорт «Львів» поєднано міжнародним регулярним повітряним сполученням з 8 містами 6 країн світу, а саме: Австрією, Італією, Німеччиною, Туреччиною, Польщею та Росією.

Пропускна спроможність нового терміналу аеропорту «Львів» становить 1000 пасажирів на годину.

Після підписання угоди про спільний авіаційний простір передбачається зняття будь-яких обмежень на ринку авіаперевезень Україна-ЄС стосовно кількості рейсів, ємності та пунктів відправлення/призначення на територіях України та країн-членів ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: