Мова музики має бути на першому місці, - Джамала (відео)

Мова музики має бути на першому місці. Про це сьогодні, 1 квітня, під час зустрічі у Львові з місцевими мешканцями та переселенцями заявила відома українська співачка Джамала, інформує з місця події кореспондент Дивись.Інфо.

«Якщо хочете запитати про те, як я, просто послухайте мої пісні. Навіть не важливо, якою мовою я співаю – кримськотатарською, англійською, українською, російською, мені хочеться, щоб мова музики була на першому місці», – наголосила співачка.

Водночас Джамала зауважила, що нині всі ми зі задоволенням слухаємо іспанську, французьку, італійську музику. «Не розуміємо слів, але відчуваємо той шарм…», – пояснила вона.

«Мені б дуже хотілося зробити такий фокус із кримськотатарською та українською мовами. Коли б їх чули десь на пляжах Іспанії і насолоджувалися, щоб ця музика їх «качала», і щоби був лінк «Made in Ukraine», – наголосила співачка.

Також Джамала пояснила свою позицію щодо мовного питання: «У житті я розмовляю російською мовою, але нині – виключно українською. Я вважаю, що потрібно знати державну мову. Володіння українською, кримськотатарською, російською та англійською мовами робить нас більш освіченими, громадянами світу...».

Нагадаємо, нині у львівській Медіатеці співачка Джамала зустрілася з місцевими мешканцями та переселенцями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: