Люстрантів «Львівтрансгазу» звинувачують в аферизмі (відео)

15 квітня у Львівському прес-клубі відбулася прес-конференція «Люстрація УМГ «Львівтрансгаз». Про укладений Меморандум між громадськими силами Львівщини з ПАТ «Укртрансгаз» та спроби окремих політичних сил дестабілізувати роботу підприємства». Втім під час заходу цією темою майже не пахло, а сама прес-конференція, фактично, стала платформою для з’ясовування стосунків. Про це інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Організатором прес-конференції був Любомир Пелех, який є головою ГК «Платформа вільних людей» та координатором Ініціативної групи громадських сил Львівщини з громадського контролю та з боротьби з корупцією при ПАТ «Укртрансгаз».

На голову «Платформи вільних людей» посипалися питання та звинувачення. Зокрема, в нього допитувалися, чи організація, яку він очолює, є зареєстрованою. Любомир Пелех лишень відказав, що легітимізація нині перебуває в процесі. Відтак, йому дорікнули, мовляв, як неофіційна організація може когось люструвати.

А депутат Львівської обласної ради першого демократичного скликання Олег Петрик взагалі обізвав Любомира Пелеха аферистом і роздав матеріали про діяльність його «Платформи вільних людей». Там констатують, що люстрація, яку, зокрема, проводить Любомир Пелех, є банальним зароблянням грошей.

Подробиці з прес-конференції дивіться у відео Дивись.Інфо:

Довідка:

Із вересня 2014 року громадськими силами Львівщини розпочато люстраційну кампанію в УМГ «Львівтрансгаз» з метою очищення підприємства від номенклатури ПР та корупціонерів. У березні 2015 року уладено Меморандум про співпрацю між ПАТ «Укртрансгаз» та громадськими організаціями. На підставі укладеного Меморандуму розпочала свою роботу Ініціативна група громадських сил Львівщини з громадського контролю та з боротьби з корупцією при ПАТ «Укртрансгаз».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: