У Львові відкрилось відділення «Express Credit Union» (фоторепортаж, відео)

Нове, уже друге за ліком, відділення «Express Credit Union» відкрилося у Львові. Вже понад рік ця фінансова установа надає послуги львів’янам і мешканцям області. У відділення «Express Credit Union» можна завітати, щоби оформити депозит або кредит, а також отримати гроші під заставу цінних металів.

З 20 квітня відділення запрацювало у найбільшому житловому мікрорайоні Львова – Сихові, що на вулиці Сихівській, 4. А 21 квітня відділення освятили і сюди завітали перші клієнти. У новому офісі установи обіцяють швидко, за 5 хвилин, оформити усі необхідні документи. Експрес кредит юніон, хоча й молода установа, але вже має мережу з чотирьох відділень у Львові та Івано-Франківську.

DSC_3122

«Наша основна спеціалізація – це кредитування фізичних осіб під заставу, а також залучення депозитів і надання фінансових послуг, які є актуальними сьогодні. А це грошові перекази, обмін валют та інші, – розповідає голова правління «Express Credit Union» Олександр ОСТРОВСЬКИЙ. – Ми залучаємо депозити, які у нас мають хорошу дохідність – до 27 % річних у гривні і до 15% у доларах та євро».

DSC_3175

Уже 1,5 року «Express Credit Union» стабільно втримує відсоткову ставку, яка є конкурентною на мінливому ринку фінансових послуг. Кредитування фізичних осіб здійснюється під заставу майна, що служить гарантією вчасного повернення коштів вкладникам. На противагу масового краху банків, саме такі установи виживають і розвиваються, приносячи прибуток вкладникам. Працюють тут і з банківськими металами – золотом та сріблом.

DSC_3117

«Нашими клієнтами є фізичні особи, фізичні-особи підприємці, а також приватні підприємства та фермерські господарства і загалом усі громадяни України, хто має потребу у збереженні власних коштів або потребу в кредитних ресурсах, – розповідає голова правління «Express Credit Union» Олександр ОСТРОВСЬКИЙ. – Наша перевага – це прозорість роботи з дуже чіткими і зрозумілими правилами, що вміщаються на листку паперу. У нас ви не знайдете прихованих комісій або пунктів дрібним шрифтом, який без лупи не розбереш. Філософія нашої роботи – це відкритість і прозорість».

Керівництво установи поставило амбітну мету – надавати свої послуги по всій Західній Україні. А тому незабаром до локальної мережі «Express Credit Union» приєднаються ще два міста – Чернівці та Луцьк. Детальніше про послуги компанії клієнти можуть дізнатися не лише на сайті установи http://ecu.ua/, а й у привітного персоналу безпосередньо в новому офісі або з рекомендацій друзів чи знайомих.

«Якщо в угоді прописано, що 24 листопада клієнт забирає кошти, значить 24 листопада клієнт забере всю суму вкладу повністю із належними відсотками, – розповіла менеджер офісу Марія Верхоляк. – У нас є бонусна програма для пенсіонерів, а це додатково 0,5 % до депозиту, обраного на відповідний період, від півроку до року. Також є програма лояльності, і якщо сума вкладу перевищить 100 000 гривень, то відповідно до річної угоди відсоткова ставка збільшиться ще на 1%».

DSC_3153

Мінімальна суму вкладу – 500 гривень, що є зручною сумою як для пенсіонерів так і для студентів. Що важливо – для оформлення кредиту не потрібно підтвердження доходів. Найпопулярніший і рекомендований термін депозиту півроку. Поповнювати свої вклади і отримувати відсотки можна щомісячно. Прописується і можливість дострокового отримання коштів. А гарантією повернення коштів є резервний фонд Експрес кредит юніон. Для усіх, хто звернеться у нове відділення, тут обіцяють запропонувати спеціальні акційні пропозиції.

Довідка

Графік роботи відділення «Express Credit Union» (адреса м. Львів–Сихів, вулиця Сихівська, 4):

Понеділок – П’ятниця з 9:00 до 18:00;

Субота, Неділя – вихідні;

Обідня перерва з 13:00 до 14:00.

Контактний телефон:

Більше інформації на сайті установи http://ecu.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: