Рівень дитячої злочинності у Львівській області підвищився, – Федик (відео)

Про це сьогодні на прес-конференції розповів прокурор Львівської області Роман Федик. Повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

За словами Романа Федика, наразі спостерігається тенденція до зменшення кількості злочинів проти життя та здоров’я – умисних вбивств, тяжких тілесних ушкоджень, грабежів, крадіжок з квартир, розбоїв та вимагань, облікованих кримінальних правопорушень проти безпеки руху та експлуатації транспорту.

«Наразі спостерігається тенденція до зменшення кількості злочинів проти життя та здоров’я, але підвищився рівень дитячої злочинності, зросла кількість кримінальних правопорушень, вчинених особами, які раніше уже вчиняли злочини, групою осіб та в стані сп’яніння. За видами злочинів зросла кількість незаконних заволодінь транспортними засобами, а також крадіжок особистого майна та шахрайств. Причиною цього є соціально-економічне становище у державі», - розповів Роман Федик.

Також прокурор Львівської області зазначив, що останнім часом дедалі більше активізувалися різні шахраї, масовими є випадки шахрайств з використанням сайтів приватних оголошень, заволодіння грошовими коштами з карток банківських рахунків, так зване телефонне шахрайство. На жаль, є випадки вчинення шахрайських дій із використанням суспільно-політичної ситуації в Україні, довіри людей.

«Ми відслідковуємо такі негативні явища, шукаємо шляхи подолання злочинних проявів, намагаємось забезпечити співпрацю правоохоронних органів у цьому напрямку», - запевнив прокурор області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: