У Садового розповіли, коли нарешті львів’яни отримають гарячу воду

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», з 15 квітня у Львові розпочався період гідравлічних випробувань теплових мереж. Гідравлічні випробування на магістральних теплових мережах завершено. Тривають роботи з локалізації і ліквідації виявлених поривів і дефектів та трубопроводах.

«Гідравлічні випробування на теплових мережах завершені. Ми проводили гідравліку на мережах від котелень на вул. Тарнавського, 114а, Китайська, 12а, Таджицька, 4а, Коновальця, 99а, Золота, 21 та Кільцева, 2а (м. Винники) та гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від найбільших наших джерел теплопостачання - ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна». Було виявлено 105 дефектів на трубопроводах від ТЕЦ-1 і 5 дефектів на трубопроводах від ТЦ «Північної». Зараз тривають роботи з локалізації і ліквідації виявлених пошкоджень на тепломережах», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

За словами тепловиків, подачу гарячої води у Сихівський, Личаківський і Шевченківський райони планують відновити швидше від встановлених термінів, в перших числах травня.

Нагадаємо, гідравлічні випробування теплових мереж розпочалися 15 квітня. Подачу гарячої води, згідно з графіком, заплановано відновити:

споживачам Сихівського району – орієнтовно 08.05.2015р., від котельні на вул. Надійна,2;

решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1 - протягом трьох днів, з 16.05.2015р. по 18.05.2015р.;

споживачам Шевченківського району - протягом трьох днів, з 09.05.2015р. по 11.05.2015р, від ТЦ «Північна».

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, термін відключення гарячої водопостачання може бути продовжено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: