Якщо протягом 6 місяців не буде змін, напишу заяву на звільнення, – Жукровський (відео)

Про це сьогодні, 28 квітня, на брифінгу розповів новоспечений в.о. керівника Головного територіального управління юстиції Львівської області Ярослав Жукровський. Повівдомив кореспондент Дивись.Інфо.

За словами Ярослава Жукровського, що під час розмови з міністром він взяв на себе зобов'язання протягом шести місяців вжити низку кроків для перезавантаження системи юстиції.

«Я не мріяв про призначення, просто вирішив взяти участь у конкурсі і спробувати донести міністру інше бачення розвитку системи юстиції Львівщини. Розумію, що це велика відповідальність і тому я пообіцяв міністрові протягом 6-ти місяців зробити кроки, які перезавантажать систему юстиції, якщо не виконаю це завдання, напишу заяву на звільнення», – сказав Ярослав Жукровський.

Він також наголосив, що у роботі керуватиметься принципами «трьох П» – професійність, прозорість, підзвітність.

«Перший принцип  – професійність. Професійність у доборі кадрів, у проведенні конкурсів на посади. Другий принцип – підзвітність. Посадовці управління юстиції мають бути максимально підзвітними перед людьми. Найближчими тижнями ми проведемо звіти всіх начальників районних управлінь у присутності ЗМІ та громадськості. Третій принцип – прозорість. Діяльність управління має бути максимально відкритою для суспільства, а всі декларації службовців мають бути у відкритому доступі», –  зазначив Жукровський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: