5 тисяч львів’ян подали заяви на вступ в нову поліцію (відео)

Про це сьогодні, 28 квітня, під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Зюбаненко. Повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

За словами Сергія Зюбаненка наразі вже подали анкети близько 5 тисяч осіб, 30% з яких жіночої статті. Середінй вік 26 років, всі мотивовані, хочуть захищати закон і допомагати людям.

«Після подачі заяв кандидати на посади патрульних пройдуть тестування на загальний рівень знань, складуть іспит із фізичної підготовки, медогляд, складуть психологічний тест, пройдуть особисту співбесіду з працівниками міліції та представниками громадськості. Передбачається, що нові львівські патрульні отримуватимуть зарплати від 8 до 10 тис. грн, тому нам потрібні адекватні, нормальні, здорові люди, і додам що успіх проекту залежить тільки від того, чи повірить суспільство новій реформі», – зазначив С.Зюбаненко.

Додамо, що після проходження усіх тестів стартує тримісячне навчання, підсумком якого стають іспити і все – новоспечені патрульні готові до виконання своїх обов’язків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: