На Львівщині хаос із курсуванням маршруток: мешканці сіл не мають чим добиратися

На міжміських маршрутах загального користування у Львівській області склалася вкрай незадовільна ситуація ­– невиїзд автобусів на рейс і недотримання передбаченого маршруту. Про це сьогодні, 28 квітня, на сесії Львівської обласної ради заявив депутат Олександр Ганущин, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

«Хочу привернути вашу увагу до вкрай незадовільної ситуації, яка склалася на міжміських маршрутах загального користування у Львівській області. Навіть після підняття тарифів дві проблеми, які мали місце, залишилися хронічними», - заявив депутат.

За його словами, по-перше, це банальний невиїзд автобусів на рейси, по-друге, вони часто не доїжджають до кінцевої точки рейсу.

«Зранку люди не можуть нормально доїхати, а ввечері - повернутися. І така ситуація є масовою у більшості сільських районів», - констатував Олександр Ганущин.

Також він наголосив на тому, що ввечері маршрутки часто не доїжджають до кінцевої точки рейсу: «Так, у Турківському районі особливо великі перевізники ввечері просто не їдуть далі Турки чи Старого Самбора…».

Своєю чергою голова Львівської ОДА Олег Синютка наголосив на тому, що про всі такі випадки треба відразу ж повідомляти на номер «112». «Зараз будемо ставити перші навігатори GPS. До кінця року це все вже буде видно…», - зазначив губернатор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: