Українські військові сприймають інформацію дуже швидко, - підполковник Кайл Рід (відео)

Про це сьогодні, 28 квітня, під час прес-конференції розповів командир 1 батальйону, 91 полку, 173 аеромобільної бригади США підполковник Кайл Рід. Повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

За словами підполковника Кайла Ріда, спільні навчання для того, аби підготувати та натренувати військові сили України, котрі існують, по суті, менше року, проте вже мають чималий досвід участі в бойових діях.

«Наші військові тут, аби допомогти сфокусувати увагу на спеціальних завданнях – і ми працюємо на результат. Програма навчання складається із 60 завдань, які складають із себе індивідуальні тренування, а також груп і відділень. Я впевнений, що Україна зможе забезпечити сили для свого захисту. Саме тому, аби США надали відповідну підтримку і підготовку, й було підписано договір між урядом України і США. Ці навчання проводяться на запрошення уряду України відповідно до програм, які ми спеціально розробили і втілюватимемо в майбутньому. Ця війна ведеться на території України тож  програма, яку ми розробили, спрямована насамперед на ваш захист. Теперішні навчання – це не лише підготовка, це й можливість отримати необхідне забезпечення в майбутньому. На протязі першого тижня нашої програми, я був дуже вражений побаченим, адже інформацію сприймають дуже швидку, тому за нашими спостереженнями українські бійці мають велике бажання навчатися тому», - розповів Кайл Рід.

Додамо, що зараз триває перший етап підготовки. В навчаннях взяли участь 290 десантників армії США та 900 українських військовослужбовців, а самі навчання «Фіарлес Гардіан — 2015» триватимуть шість місяців, його пройдуть три батальйони українських військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: