На травневі свята на Львівщині посилять охорону державного кордону (відео)

Про це сьогодні, 30 квітня, під час прес-конференції розповів помічник начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, підполковник Володимир Шеремет. Повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

За його словами, під час травневих свят, окрім особового складу прикордонної служби Львівщини, в охороні державного кордону будуть задіяні демобілізовані військові із зони АТО разом з представниками громадських організацій.

«На травневі свята у прикордонників вихідних не буде, адже всі охоронятимуть державний кордон. Також разом з прикордонниками нестимуть службу демобілізовані військові із зони АТО, зокрема на Закарпатті вже є добровольці, які зголосилися допомагати прикордонникам під час подовжених вихідних. Про спільну цілодобову охорону держкордону вже є домовленість з поляками, угорцями та румунами», – розповів Володимир Шеремет.

Зазначимо, що до патрулювання на окремих напрямках держкордону буде залучено представників ДАІ, а для спокою на українському держкордоні буде посилено глибину несення спільних патрулів з прикордонниками Польщі, Угорщини, Румунії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: