Святослав Вакарчук став «Почесним громадянином Львова» (відео)

Сьогодні, 1 травня, під час урочистого засідання Львівської міської ради з нагоди Дня міста лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука нагородили відзнакою «Почесний громадянин міста Львова». Про це з місця події інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Таке звання співаку присвоїли за визначний внесок у розвиток національної культури, благодійну діяльність, активну громадянську та життєву позицію підвищення авторитету Львова на державному та міжнародному рівні.

Відтак Святослав Вакарчук подякував львів’янам за таку нагороду. «Я дуже іронічно ставлюся до нагород. І, як правило, або їх уникаю, або стараюсь особливо цього не коментувати – дають, то дають. Але це одна з небагатьох відзнак, яка для мене по-справжньому важлива, тому що, вірю, вона від звичайних львів’ян», - зазначив музикант.

Окрім цього, під час урочистої сесії також вручили почесні відзнаки міста Львова у номінаціях «Шляхетна львівська родина» - родині Ільницьких, а також «Львів’янин року» -  чемпіонці світу з шахів Марії Музичук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: