У львівській Ратуші відбулося урочисте засідання з нагоди Дня міста (фоторепортаж, відео)

Сьогодні, 1 травня, у Львівській міській раді відбулося урочисте засідання з нагоди Дня міста. Про це інформує з місця події кореспондент Дивись.Інфо.

Мешканців Львова та гостей привітав міський голова Львова Андрій Садовий:

«Цей рік є особливим, це рік дуже великих випробувань. І в цьому столітті, напевно, він є найважчим для нашого міста. Йде війна. Якщо подивитися на карту, то звідси вона десь там далеко. Але, коли прийдеш на Личаків і побачиш 37 хрестів наших львів’ян, які загинули, дивишся в очі мам, їхніх дітей, ти зрозумієш, що війна є тут, поруч з нами.

O.Stepanivnu1 LMR_nahorody_KOV_6750_a_1200 LMR_nahorody_KOV_6744_a_1200 Kuibida1

Коли є весело, ми завжди разом, але цього року нас дуже часто єднають складні випробування, вони повинні нас робити сильнішими. Не знаємо, яка доля чекає на нас завтра, але ми повинні бути разом. Громада міста має мати під опікою кожну родину, яка зазнала важких втрат».

І додав: «Я прошу Господа, щоби він тримав наше місто під своєю опікою».

Під час урочистого засідання вже традиційно вручили відзнаки у номінаціях «Шляхетна львівська родина», «Львів’янин року», «Почесний громадянин міста».

Власне, 3 травня, коли у Львові відзначають День міста, мешканців та гостей запрошують на екуменічний молебень у Гарнізонний храм святих апостолів Петра й Павла, що відбудеться о 14.30 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: