Львів’ян запрошують долучитися до патрулювання міста на 9 травня

Активісти громадського формування «Рабів до раю не пускають» запрошують львів’ян долучитися до охорони громадського правопорядку у місті Львові на період святкувань 8 та 9 травня.

Люди, які допомагатимуть активістам «Рабів до раю не пускають» оберігати спокій мирних жителів та гостей Львова, пройдуть спеціальне навчання. І тільки після того, вони зможуть спільно з активістами виходити на патрулювання. Як зазначив керівник громадського формування Іван Спринський, вони патрулюватимуть містом разом із правоохоронцями та іншими громадськими організаціями.

Охоронців громадського правопорядку від ГФ «Рабів до раю не пускають» можна буде розпізнати за чорними формами з нашитими шеврони, на яких буде написана однойменна назва громадського формування, та з пов’язками охорони правопорядку.

Окрім того, у штабі формування діятиме гаряча лінія – 0639397610. За цим номером люди можуть дзвонити і повідомляти про різноманітні ситуації чи підозрілі предмети у громадських місцях.

«Якщо першотравневі свята пройшли у Львові спокійно, то на 9 травня можуть бути вчинені будь-які диверсії, чи заворушення. Тож наші активісти будуть чергувати по місту, аби їх попередити і уникнути. Також просимо усіх небайдужих, у разі якихось незрозумілих речей, дзвонити нам на гарячу лінію та повідомляти. Наша оперативна група обов’язково виїде на місце події», - наголосив І.Спринський.

Бажаючі допомогти патрулювати місто у святкові дні можуть звернутися до штабу «Рабів до раю не пускають», що на вул. Підмурній, 5 (за ринком «Добробут»).

 Прес-центр ГФ «Рабів до раю не пускають»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: