Рудницький пояснив, яка реформа відбудеться на Дрогобиччині (відео)

Роз'яснення в.о. голови Дрогобицької районної державної адміністрації Степана Рудницького щодо методики формування центрів територіальних громад на нараді в смт.Східниця

Відео Газета Нафтовик Борислава

Нагадаємо, Асоціація сільських, селищних рад району провела своє засідання, на якому відразу після звіту голови Асоціації Степана Коваля про її діяльність протягом року обговорили питання територіальної реформи.

Пролунали звинувачення на адресу райдержадміністрації, яка буцімто подала до області пропозиції без погодження із сільськими, селищними головами. Перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький зазначив, що проекти перспективних планів спроможності громад, які відповідно до чинного законодавства подані в облдержадміністрацію, перед тим пройшли обговорення і в районі, і під час кущових нарад за участю органів місцевого самоврядування регіону. Від дати прийняття Закону про об’єднання громад минуло три місяці. Протягом цього часу працювала відповідна районна комісія, яка проводила збір пропозицій та обговорювала різні можливі варіанти адмінреформи на місцевому рівні. Тож сільські, селищі голови мали достатньо часу для того, щоб порадитися з громадами, колегами та визначитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: