Директор «Арени Львів»: Ми зробили все, щоб «Шахтар» тут полюбили (відео)

Стадіону «Арена Львів» без ФК«Шахтар» прийдеться вкрай важко. Про це сьогодні, 22 травня, на прес-конференції заявив його директор Денис Ринський, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

На питання про те, що буде із стадіоном, якщо «Шахтар» все-таки його покине, директор відповів: «Нам і так важко. За нашими підрахунками, на початку року близько 56% доходів мали б отримувати від «Шахтаря». Попри те, що нам не достатньо навіть усіх 100%. Звісно, буде тяжко, тому що такий великий національний стадіон не може функціонувати без футбольного клубу. Стадіону потрібна команда, яка максимально інтегрована в його структуру - коли є спільні служби, коли ця синергія призводить до того, що не виникає питань браку коштів».

За словами Дениса Ринського, «Арені Львів» потрібна своя команда. «Така, яка буде не просто орендарем, а буде нашою. Я думаю, ми маємо всі можливості й сили займатися цим питанням», - пояснив він.

Водночас він зауважив: «Хотілося би, щоби ту команду, яка грає на нашому стадіоні, підтримувало все місто, щоби це було свято, а не несподіванки, які відбуваються…».

«Днями, - каже директор «Арени Львів», - з’явилося багато статей, мовляв, ФК«Шахтар» ніхто не любить. Повірте мені, ми зробили все можливе, щоби їх тут любили».

«Нам, як стадіону, в якого є своя досить невтішна ситуація, звісно, треба брати ініціативу в свої руки», - заявив Денис Ринський.

Він зауважив, що для цього треба дочекатися закінчення всіх чемпіонатів, коли вже будуть якісь рішення. «Не виключено, що відбудуться зміни. Але я не бачу проблеми в співіснуванні двох або й трьох команд…», - констатував директор стадіону.

Додамо, що договір між «Ареною Львів» і «Шахтарем» діє до кінця 2015 року

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: