«Арена Львів» досі не розрахувалася з боргами (відео)

Стадіон «Арена Львів» досі не розрахувалася за борги: залишилось сплатити 90 тис. грн. Про це сьогодні, 22 травня, на прес-конференції заявив його директор Денис Ринський, інформує кореспондент Дивись.Інфо.

Він розповів, що станом на серпень 2014 року загальна сума боргу стадіону становила понад 3,7 млн грн. «Однією з найважливіших статей, як на мене, була неоплачена робота людей, які підтримували роботу стадіону на своєму ентузіазмі, але не отримували за це коштів. Всі ці борги ми погасили», - наголосив Денис Ринський.

Проте, за словами директора, нині ще залишилася невелика заборгованість у розмірі 90 тис. грн. «Вона не є суттєвою, тому буде закрита протягом найближчого часу», - наголосив він.

Також директор «Арени Львів» розповів про зменшення судових витрат. «Коли ми приймали стадіон, то мали дуже складну ситуацію із судами. Дуже багато працівників, які звільнилися із стадіону, вимагали компенсації середньої заробітної плати. Також в нас було багато боргів перед контрагентами, які подали в суд», - пригадує Денис Ринський. Відтак він зауважив, що тепер ця ситуація суттєво змінилася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: