Громадська рада вимагає негайного призначення керівника ДФС Львівщини (відео)

Громадська рада при Львівській обласній державній адміністрації наполягає на невідкладному погодженні та призначенні начальника ГУ ДФС у Львівській області

Таке рішення прийнято під час розширеного засідання колегії громадської ради при ОДА, повідомив Дивись Інфо секретар громадської ради Мирослав Бурик.

На переконання членів громадської ради, призначити на цю посаду повинні одного із двох кандидатів, які пройшли погодження відповідною Радою з кадрових питань ДФС України.

«Крім цього, Громадська рада при ЛОДА вважатиме неприпустимим та гостро реагуватиме на подальше затягування даного питання, а також на всілякі спроби маніпуляцій чи намагання призначити на цю посаду будь-якої іншої особи, окрім тих, що рекомендовані Радою кадрових питань ДФС України за наслідками проведеною конкурсу», - йдеться у повідомленні.

Також громадська рада при ЛОДА рекомендує залучити другого переможця, який не став начальником ГУ ДФС у Львівській області, до роботи у ГУ ДФС у Львівській області в якості першого заступника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: