Львівська облрада просить підтримати ініціативу спрощення дозвільної системи

Комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради звернулась до голів обласних рад з проханням ухвалити звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо необхідності спрощення дозвільної системи у сфері спеціального водокористування, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОР.

Нагадаємо, що за ініціативи голови екологічної комісії Олексія Балицького для розв’язання проблемних питань у галузі спеціального водокористування було створено робочу групу, до складу якої увійшли представники Львівського обласного управління водних ресурсів, Державної екологічної інспекції у Львівській області, ДП «Західукргеологія», науковці, проектні установи та громадські організації.

Робоча група провела аналіз нормативно-правових актів у сфері спеціального водокористування, визначила проблемні питання, провела їх обговорення за участю широкого кола учасників та напрацювала пропозиції для внесення змін до чинного законодавства.

На розгляд обласних рад винесено пропозиції, які стосуються децентралізації повноважень, встановлення переліку документів, необхідних для отримання дозволу, встановлення форм документів для отримання та видачі дозволу, спрощення ведення господарської діяльності.

У своєму зверненні комісія наголосила, що у разі прийняття вказаних змін очікується спрощення дозвільної системи у сфері спеціального водокористування, уникнення тіньового видобутку, сприяння розвитку малому та середньому бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: