Львівським підприємствам нагадали про очистку стічних вод (відео)

Сьогодні, 28 травня, у "Львівводоканалі" відбулася чергова зустріч заступника міського голови Львова Володимира Шевчука з представниками промислових підприємств міста. Повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Під час зустрічі було підсумовано проведено роботу з усунення причин виникнення та розповсюдження неприємних запахів у місті.

У водоканалі зазначають, що міські очисні споруди продовжують надходити надмірно концентровані стічні води, вміст забруднюючих речовин у яких у 5 разів перевищує норму. При такому навантаженні споруди не можуть працювати належним чином.

«Ми закликаємо підприємствам піти нам на зустріч та пришвидшити заходи по приведенню свої стоків до норми, завершити будівництво локальних очисних споруд», - сказав директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Влольський.

У травні фахівці управління інженерного господарства міської ради спільно з працівниками водоканалу здійснили перевірку виконання заходів для покращення очистки стічних  вод на 13 промислових підприємствах.

За результатами проведених перевірок встановлено, що такі компанії, як ТзОВ «Галка ЛТ», ПрАТ «Компанія Ензим», ПАТ «Львівський жиркомбінат», Філія «Львівська пивоварня» ПАТ «Карлсберг Україна», ПАТ Шкіряне підприємство «Світанок» проводили заходи для покращення очистки стічних вод.

Натомість інші підприємства, а саме ТзОВ «Перша приватна броварня», Філія «Львівський молочний комбінат», ТзОВ «Львівморепродукти», ПАТ «Концерн Хлібпром», ПАТ ЛКФ «Світоч», ТзОВ «Геос-Львів» ПАТ «Галич фарм», ТзОВ «Барком» реальних ефективних заходів для очищення стічних вод не здійснювали.

«Ми наполягаємо на тому, щоб усі підприємства до 1 січня 2016 року привели свої стоки до нормативних вимог, оскільки договори на понаднормативний скид забруднюючих речовин переукладатись не будуть», - додав Валентин Влольський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: