«Парашутистам» та прислужникам злочинного режиму не місце в ДФС Львівщини, - ПС

«Правий сектор» Львівщини засуджує позицію голови Львівської облдержадміністрації Олега Синтюки щодо призначення на посаду керівника Державної фіскальної служби Львівщини «парашутистів» чи осіб, які не мають жодних шансів пройти люстрацію.

Про це йдеться у повідомленні ПС

"Пане губернаторе, дуже прикро, що ви у кадровій політиці наслідуєте свого шефа-Президента – лобіюєте «варягів» або ж «свої» кадри. Відтак, вимагаємо виконати дану Вами громаді обіцянку і подати на призначення нового начальника львівських податківців кандидатуру з-поміж переможців відповідного відкритого конкурсу. «Правий сектор» Львівщини солідарний з громадським активом, який сьогодні веде запеклу боротьбу за право бути почутими владою. Радимо Вам, пане Синютко, не забувати, що часи ручного керування минули і ігнорування думки людей не зійде з рук нікому!", - йдеться у повідомленні

Нагадаємо, активісти активно звозять шини під адміністративну будівлю ДФС у Львівській області

Як повідомив 10 червня у коментарі IA ZIK координатор «Економічного бойкотного руху» Олег Радик, наразі чіткої реакції на свої вимоги активісти від влади не отримали.

«Голова ЛОДА вперто заявляє, що є чотири кандидати на цю посаду, хоча у листі у відповідь на наше запитання голова ДФС сказав, що є тільки два кандидати. Виходить, що у когось проблеми з математикою», – зазначив О.Радик.

За його словами, активісти вимагають призначення на посаду керівника ГУ ДФС Львівщини за підсумками конкурсу, при цьому не акцентуючи на якомусь конкретному прізвищі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: