Садовий підтвердив, що у Львові відбудеться виїзне засідання КМУ

Завтра у Адміністрації Президента обговорюватимуть питання децентралізації. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. Також мер зазначив, що наразі не вирішене питання, чи буде наступного тижня виїзне засідання Кабінету міністрів України проводитись у Львові.

«Завтра я буду у відрядженні в Києві. В Адміністрації Президента велика нарада за участю мерів обласних міст, обласних адміністрацій, обласних рад. Будемо говорити про те, що вже зроблено і що ще треба зробити в плані децентралізації. Думаю, буде вже більше інформації щодо наступного приїзду Прем’єр-міністра і членів Уряду. Міністри приїжджають регулярно. Як ви знаєте, у нас у вівторок був міністр економіки. Завтра має бути міністр АПК. Робота з міністерствами ведеться. Добре, що вони приїжджають, бо сидячи в Києві, вони нічого не бачать. Тут реальні люди, реальні проблеми, ми їх грузимо тою проблематикою, яка потребує вирішення. Поки що, правда, нічого сильно не вирішується. Але велике бажання у них є. Тому ми їм поставили дуже стислі терміни для вирішення тих важливих для міста проблем. Можливо, на Уряді в комплексі вони вирішаться.

Попередньо, засідання Кабінету міністрів планується на четвер. Але у нашій країні можуть бути ті чи інші коригування», – розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, про проведення виїзного засідання КМУ у Львові уже інформував голова ЛОДА Олег Синютка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: