Група викладачів та студентів ЛНУ Франка стажуватимуться в Ірані

Про це сьогодні, 15 червня, під час прес-конференції розповів Повноважний Посол Ісламської Республіки Іран в Україні та Молдові Мохаммад Бехешті-Монфаред. Повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

За словами посла, наразі вже відбулися переговори із ЛНУ ім. Івана Франка щодо співпраці із одним із іранських університетів.

Ця співпраця включатиме в себе стажування львівських викладачів у Ірані, а іранських у Львові. Також такі подорожі заплановані і для студентів, які навчаються на факультеті перської мови. Перша така група від університету, яка включатиме викладачів та студентів (5 осіб) вирушить вже наступного місяця. Всі витрати візьме на себе Іран.

«Я зустрічався з ректором Франкового університету, і  ми обговорили як збільшити можливості університету, а саме зосередити навчання студентів на перській мові, адже вважаємо, що перську мову могли вивчати вдвічі більше студентів, ніж це є наразі», – зазначив він.

Також посол додав, що незабаром буде збільшуватися кількість подорожей між Іраном і Україною, щоб делегації обох країн змогли побачити країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: