Чемпіонка світу з кондитерського мистецтва Марія Шрамко провела майстер-клас у Львові (відео)

З 8 по 12 червня чемпіонка світу Марії Шрамко з кондитерського мистецтва у Львові провела майстер-клас по виготовленню цукрових квітів, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Своє навчання Марія Шрамко розпочала в 2008-2009 рр. в Академії кулінарного мистецтва. Продовжила заняття в кращих школах світу: пройшла 11 курсів майстерності в роботі з карамеллю у Стефана Клейна у Франції, навчалася цукровим кольорам у Алана Данна в Англії, а також майстерності в шоколаді, карамель і аерографію у Стефана Тренд в США. Продовжує вдосконалювати майстерність і вчитися у кращих фахівців світового рівня. Наразі готується до виступу на Олімпійських іграх з кулінарії в Ерфурті (Німеччина) в жовтні 2016года у складі національної команди Ісландії і в особистому.

«Кондитерське мистецтво з кожним роком в Україні набуває все більше і більше популярності, тому мене запросили до Львова, аби провести майстер-клас. Кондитерським мистецтвом займаюсь вже 8 років, минулого року здобула золото на чемпіонаті світі з кулінарії в Люксембурзі у складі Національної збірної Ісландії з кулінарії. Мої ж учні за минулий рік виграли більше ніж 100 золотих медалей на різноманітних змаганнях і конкурсах. Наступний свій львівський майстер-клас проведу у серпні, триватиме він два тижні», - розповіла Марія Шрамко.

Довідка:

Марія Шрамко - шеф-кондитер, входить до складу Національної збірної Ісландії з кулінарії. Суддя всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS. Почесний член Асоціації кухарів України, Сербії, Хорватії входить в Асоціацію кулінарів Росії. Віце-президент Київської Асоціації шеф кухарів. Живе в місті Рейк'явік (Ісландія). Має великий професійний досвід роботи шеф-кондитером, за створення арт-робіт отримала низку нагород на престижних чемпіонатах, свою майстерність і вміння передає учням в СНД і країнах Європи. Техніки, які використовує в роботі: карамель, цукрові квіти, пастілаж, шоколад, аерографія.

Нагороди:

З 2005 року з кращий кондитер Ісландії.

У 2009 році на Міжнародному Кремлівському Кулінарному Кубку - 2 золоті медалі за роботу з карамеллю і створення весільних тортів, а також 1 бронзову медаль з цукровим квітам.

У 2010 році на Чемпіонаті Світу з Кулінарії в Люксембурзі, у складі Національної збірної Ісландії з кулінарії - золота медаль за карамельну роботу, 98 балів зі 100.

У 2011 році на Міжнародному Кремлівському Кулінарному Кубку - 2 золоті та 1 срібна медаль за цукровим квітам.

У 2011 році в Ісландії була нагороджена Хрестом за заслуги минулих років.

У 2013 році Орден першого ступеня за великий внесок І РОЗВИТОК У кулінарному мистецтві УКРАЇНИ.

У 2014 року на Чемпіонаті Світу з Кулінарії в Люксембурзі, у складі Національної збірної Ісландії з кулінарії - золота медаль. В особистому 3 золотих медалі та 1 бронзова. Рекорд чемпіонату світу 5 медалей.

2014 нагороджена орденом знак пошани 3 ступеня асоціації кулінарів України.

У 2015 році нагороджена золотим хрестом за великі досягнення, Ісландія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: